RESPONSABIL

Oana

CARACTERISTICI

suprafață 115 mp
stil: modern

STADIU LUCRARE

Proiect

Apartament V.

O locuință modernă și încăpătoare pentru o familie fericită trebuie să aibă un design pe măsură. Oana Preda, specialistul nostru la acest capitol, a realizat proiectul din imagini având în vedere atât decorațiunile cât și funcționalitatea de care este nevoie.

Modern, diferit și adaptat la nevoile tuturor celor care împart această locuință. Acestea au fost elementele de care am ținut cont atunci când am realizat proiectul acestei locuințe.

Pentru că în secolul XXI, totul se realizează în viteză, acasă este locul care devine o adevărată oază de liniște, în care putem evada din cotidian și în care putem petrece timp prețios alături de familie sau apropiați.

Pentru living, am ales culori deschise pentru pereți, cum sunt albul și cremul. Am accentuat totul cu draperii închise și o canapea albastră, dar și cu câteva elemente viu colorate.

Bucătăria îmbină utilitatea cu design-ul și este o pată de culoare vie în întreaga locuință, nuanța de verde fiind una optimistă, care inspiră energie.

Camera copiilor împletește design-ul jucăuș cu spațiile de depozitare necesare celor mici pentru haine sau jucării. Încăperea a fost împărțită în spațiu de dormit și loc pentru studiu, păstrând elementele de design.

În dormitor, schema cromatică neutră permite accentuarea ulterioară a spațiului cu elemente de design, dar și cu o lenjerie de pat într-o culoare vie. 

Related Projects