RESPONSABIL

Lavinia

CARACTERISTICI

suprafata 70 mp
stil: modern, scandinav

STADIU LUCRARE

Proiect

IA APARTMENT

Locuința reflectă cel mai bine personalitatea. În acest caz, proiectul de redecorare a cochetului apartament, realizat de Lavinia Besciu, a presupus crearea unui spațiu chic și modern în care fiecare încăpere este inundată de lumină.

Un apartament modern, cu o schemă cromatică elegantă, care împletește tonuri reci și calde de culori. Așa am putea descrie, în numai câteva cuvinte, apartamentul din imaginile de mai jos. Povestea acestei locuințe a început din dorința de a avea un spațiu modern și aerisit cu suficiente spații de depozitare în fiecare încăpere, dar și cu un loc destinat exclusiv relaxării.

Astfel, un loc neexploatat din balconul living-ului a fost transformat într-un spațiu în care poate fi servită o cafea în tihnă sau care poate deveni repede un loc pentru lectura preferată. Pentru a delimita clar spațiul, am ales să accentuăm acest perete cu albastru – o culoare care inspiră calm și relaxare – în timp ce în living predomină albul pur care creează luminozitate și spațiu.

Dormitorul, oaza de liniște absolută a casei, a fost decorat în culori care îndeamnă la relaxare, pentru mobilier design-ul impunând o culoare neutră care să nu încarce spațiul foarte tare. Totul a fost accentuat cu draperii de culoare închisă, dar și câteva tablouri pentru o notă chic a spațiului.

Related Projects