RESPONSABIL

Oana

CARACTERISTICI

suprafață 60 mp
stil: contemporan, minimalist

STADIU LUCRARE

Proiect

Coffee Apartment

Luminos și primitor, așa s-ar putea descrie, pe scurt, ambientul acestui apartament. Proiectul a fost realizat cu iscusință de colega noastră, Oana Preda.

Sofisticat prin simplitate – așa am putea descrie, pe scurt, apartamentul din imagini. Pentru acest design, am ales culori neutre care nu vor ieși niciodată din trend, accentuate de contraste puternice menite să dea dimensiune spațiului.

În design, știm cât de importantă este lumina în orice spațiu și cum aceasta ajută foarte mult la crearea unei atmosfere aparte, iar culorile neutre, care îmbină perfect tonurile reci cu cele calde, creează un ambient intim și primitor. Simplitatea elegantă a mobilierului este accentuată cu mici elemente de design, iar spațiul este completat de câteva plante menite să dea viață fiecărei încăperi.

Deoarece spațiul apartamentului nu a fost unul generos, pentru living, accentul s-a pus pe mobilierul jos, specific stilului minimalist. În ceea ce privește bucătăria, s-a optat pentru funcționalitatea mobilierului și, după ce am identificat nevoile proprietarilor de la acest spațiu, am creat un design optim pentru mobilier.

Baia a fost redecorată simplu și elegant, îmbinând texturi diferite pentru faianță, în funcție de zonă. Totul a fost completat de o oglindă generoasă care creează impresia unui spațiu vast.

Design-ul apartamentului împletește dimensiunea cu forme și texturi și dă un plus de stil unui spațiu liniștitor.

Related Projects