Before&After, Creativ, Decorațiuni, Portofoliu

10 motive pentru care ar trebui să angajezi un designer de interior

Un designer de interior este ceva la care ar trebui să vă gândiți dacă nu ați făcut-o deja. Angajarea unui designer de interior este o decizie inteligentă dacă doriți să vă aranjați casa, pentru a arăta cât mai bine și pentru a fi amenajată cât mai inteligent și funcțional posibil. Dacă nu aveți idee de unde sau cum să începeți să vă decorați casa, sau dacă aveți o idee, dar aveți nevoie de ajutor pentru a lega piesele împreună, sau pur și simplu nu aveți timpul să vă descoperiți stilul și dorințele datorită programului dvs. ocupat de zi cu zi este necesar să vă gândiți la angajarea unui designer.

Iată 10 motive pentru care angajarea unui designer este o decizie extrem de bună.

1. Economisiți bani.

Ar putea părea ciudat că angajarea cuiva vă va economisi bani, deoarece aveți taxa suplimentară a designerului, cu toate acestea, angajarea unui designer vă poate ajuta să evitați greșelile costisitoare care nu numai că vă vor ajuta să economisiți bani, dar vă pot crește și valoarea casei. Mai ales atunci când doriți să vindeți casa, designul interior este esențial. Cu siguranță ajută la creștera valorii casei și la rapiditatea cu care aceasta se va vinde.

2. Evaluarea profesională.

Un proiectant vă poate oferi o evaluare profesională, ceea ce va duce la un plan de acțiune solid. Într-un plan de proiectare este esențială determina a ceea ce poate fi reutilizat și a ceea trebuie modificat. Acest lucru vă va ajuta să cheltuiți banii mai eficient. Un proiectant oferă un set suplimentar de ochi, dar acești ochi sunt pregătiți să vadă și să observe lucruri pe care este posibil să nu le observi.

3. Bugetare și planificare.

Un designer vă poate menține în buget și vă poate economisi timp și efort. Un proiectant știe unde să caute toate lucrurile de care ai nevoie și știe să le aleagă pe cele mai bune. Acest lucru vă va economisi cantități nesfârșite de timp cercetând produse, mărci și prețuri. Un proiectant va avea toate acestea la îndemână și, dacă nu, va petrece timpul cercetând astfel încât să nu fie necesar ca tu să cauți.

4. Pregătirea profesională

Un designer va descoperi de la început lipsurile de proiectare din planul dvs. general. Acest lucru este crucial în gestionarea timpului și a banilor. De asemenea, designerii sunt pregătiți să se gândească la lucruri pe care noi le putem trece cu vederea. El va gândi proiectul pană la cel mai mic detaliu și acest lucru vă va ajuta să economisiți spațiu și să evitați situațiile neprevăzute din timpul decorării.

5. O largă gamă de produse.

Există lucruri disponibile pentru designeri care nu sunt disponibile publicului larg; anumiți furnizori lucrează exclusiv cu firme de design și nu vând produsele persoanelor fizice. Un designer va căuta produsele la mai mulți furnizori și va găsi mereu produsul cel mai avantajos posibil pentru dvs..

6. Legături.

În afară de resursele furnizorilor, designerii au multe legături în industrie. Aceștia pot economisi timp și dureri de cap ale proprietarilor care încearcă să identifice pentru proiectele lor, muncitori, instalatori sau electricieni de încredere.

7. Factorul Wow.

Designerii vă vor oferi factorul „wow” pe care l-ați căutat. Sunt instruiți să gândească diferit, spațial și să vadă o imagine de ansamblu pe care clienții nu o pot face adesea. Gândirea diferită și creativă este specifică designerilor.

8. Vânzarea mai facilă a casei.

Un designer poate să adauge foarte mult profit la vânzarea casei tale. Avantajul este acela că nu numai că vei câștiga mult mai mulți bani dar vei vinde și mult mai rapid casa. La fel se va întâmpla și în cazul în care îți dorești să închiriezi casa.

9. Are un ochi antrenat.

Un proiectant este un profesionist cu ochi instruiți care vă poate spune automat dacă există ceva greșit sau corect cu un spațiu. Având acea expertiză imediată aveți un avantaj major atunci când luați decizii estetice. Este rezultatul anilor de experiență și al proiectelor.

10. Crează o poveste vizuală.

Designul interior este o abilitate și o artă care nu face nimic altceva decât să sporească  modul în care arată spațiul și calitatea vieții tale în spațiu. Angajarea unui profesionist crește nivelul acestei experiențe și face din casa ta acasă. Un designer vă poate ajuta să vă spuneți povestea vizuală. Nu pot să mă gândesc la un motiv mai bun decât atât!

Având în vedere toate aceste informații, aveți în vedere să angajați un designer de interior la următoarea reamenajare, cumpărare de casă sau mutare?