Creativ, Decorațiuni, Portofoliu, Proiecte

Cele mai mari trenduri din 2019

Cele mai mari trenduri din 2019 în design de interior, conform profesioniștilor

Credeți sau nu, noul an este chiar după colț și odată cu el vor veni câteva tendințe noi de design. Având în vedere acest lucru, am mers direct la sursă și am cerut unor designeri interni de top să împărtășim ce stiluri consideră că ne vor capta interesul în anul următor.

Citiți pentru a afla alegerile lor pentru cele mai mari tendințe de design interior din 2019, precum și câteva sfaturi despre cum să încorporați aceste aspecte în propria casă. Până la sfârșitul acestei postări, ar trebui să vă simțiți pregătiți să abordați cele mai surprinzătoare stiluri.

Plante mari și îndrăznețe

O tendință care este în fruntea designului interior al locuinței în 2019 sunt plantele mari și îndrăznețe. Un copac dragon, un arbore de cauciuc sau orice fel de palmier sunt decorațiuni naturale foarte atrăgătoare oriunde într-o casă. Puteți să așezați plantele de o parte și de alta a canapelei sau să le așejați în orice colț al casei. Cu cât plantele sunt mai mari, cu atât mai bine.

Încorporarea vieții plantelor în decorul dvs. este puțin diferită de a aborda celelalte tendințe de design interior din 2019. Aici, în loc să vă bazați pur și simplu pe estetică, va trebui să respectați instrucțiunile de îngrijire și păstrare ale plantelor, pentru a dicta amplasarea acestora în casa dvs. Asigurați-vă că verificați câtă lumină solară și apă are nevoie fiecare plantă înainte de a o cumpăra, pentru a vă asigura că acestea vor înflori în mediul lor ideal.

Tavanele vopsite

În 2019, oamenii profită de al cincilea perete – plafonul, care a fost ignorat de prea mult timp! De la tapet până la modelele de vopsea și culori îndrăznețe, plafonul este locul în care oamenii încep să aibă șanse și să creeze un „moment wow” în spațiile lor.

Luați în considerare acest aspect pentru spații pe care doriți să le simțiți intime, în special dormitoare și spațiile de luat masa. Aici, veți dori să păstrați regula 10-30-60 în prim-planul minții voastre. Fie continuați până la tavan cu culoarea de bază, care acoperă 60 la sută din cameră, fie faceți o declarație puternică folosind culoarea de accent – ultimele 10 la sută – pentru a adăuga un plus de interes.

Spații multifuncționale

Există din ce în ce mai mulți oameni care adoptă atitudinea„ Less is more ” și asistăm la o schimbare în designul de interior. Pentru 2019 au început să apară  mai multe spații multifuncționale și de asemenea

Mobilierul multifuncțional nu mai trebuie să fie doar pentru apartamente mici. Gândiți-vă să îl încorporați în orice spații cu o gamă mai largă de utilizări, cum ar fi un birou care servește și drept cameră de oaspeți. Cheia aici este să vă folosiți imaginația cât mai mult atunci când vine vorba de funcționalitate.

Culori îndrăznețe

În 2019, culorile îndrăznețe au fost extrem de populare, mai mult decât oricând. Ai putea folosi albastrul bleu, roșul profund și portocaliul ars pentru a crea cu adevărat o emoție în cameră.

Introducerea de culori îndrăznețe într-o cameră poate sa creze un echilibru, daca sunt așezate în armonie. Asigurați-vă că îmbinați nuanța îndrăzneață cu nuanțe mai calme, neutre, precum albul sau griul. Poți folosi cu ușurință culoarea îndrăzneață, fie ca piesă de rezistență, fie ca accent.

Detalii de căldură

Există o mulțime de case moderne carearată foarte bine, dar în care te simți foarte rece și inconfortabil. 2019 a fost despre adăugarea de căldură în spațiile moderne prin detalii, cum ar fi texturile pe pereți, mai multe covoare decorative, pături și perne.

Pentru a crea o casă mai confortabilă și mai călduroasă putem introduce decorațiuni mai personale, texturi și culori diverse. Evitați să lăsați suprafețe mari de pardoseală neacoperite. De asemenea adăugarea de texturi și culori pereților crează o atmosferă mai familiară și ne va face sa dăm viață casei.